Po zelo dolgem času je opornica za koleno ponovno v uporabi

Čeprav načeloma nimam velikih težav s koleni se sem in tja zgodi, da ne morem brez tega, da mi opornica za koleno pomaga tudi pri hoji. Eno izmed takšnih obdobij je tudi zdaj, ko me ponovno boli koleno in mi mora opornica za koleno pomagati tudi pri hoji. Sicer zelo pazim, kaj delam na fitnesu, ampak vidim, ko povečuje težavnost se hitro zgodi. Da me začne sklep boleti in potem moram nekaj časa delati vse vaje z opornico. Potem se pa to ponovno umiri in lahko normalno delam vaje brez opornice. Ta hip si pa ne upam niti na sprehod, brez tega, da bi bila opornica za koleno kje blizu.

Po zelo dolgem času je opornica za koleno ponovno v uporabi

Sicer se mi to kar na vsake toliko časa zgodi in je v resnici to že nekaj popolnoma normalnega. Pa tudi dokler je to nekaj, kar pride in gre, je čisto v redu. Upam, da se mi ne bo nikoli zgodilo to, da se bo dogajalo dlje časa in bom morala. Ponovno na kakšen pregleda in potem vprašanje kaj bi bilo. Za zdaj so mi rekli, da je popolnoma dovolj, da delam na tem, da si ojačam kolena in pazim na to, kako delam vaje. Ter seveda, da ne delam preveč ekstremnih stvari, ki ne dosegajo mojih zmožnosti. Dokler bom pazila na to, bo seveda vse popolnoma v redu in bo opornica za koleno popolno dovolj dobra rešitev. Ki mi bo pomagal v bolečem obdobju in pomagala, da moja kolena pridejo ponovno do tega, da jih nič ne boli.

Poleg tega sem se odločila, da bom več hodila kakor pa običajno. Dokler je bilo bolj hladno vreme, mi niti malo ni bilo do tega, da bi hodila kaj preveč na sprehode. Sedaj, ko se je otoplilo pa z največjim veseljem, hodim ven in sem zunaj vsaj po eno uro, da se dovolj razhodim. Seveda gre opornica za koleno vedno z menoj na kolenu, da me ne bi preveč bolelo in tako lahko prehodim toliko, kolikor si želim.