Ko je ortodont na vrsti, da sname zobni aparat, je dan res lepši

Najboljše je, ko se ortodont obišče, ko je čas, da se zobni aparat odstrani. In točno to je bil moj zadnji obisk tam. Prišla sem tja, odstranila zobni aparat in sedaj se lahko smejem po mili volji, ne da bi imela okrašene zobe, kot novoletna jelka svoje veje. Vem, da pretiravam, ampak na koncu sem imela res že vsega tako dovolj, da sem se morala šaliti na ta račun.

Zobje so bili že davno popravljeni tako, kot sem želela, ampak vseeno mi je ortodont naročil, da ga moram še nekaj lasa nositi, da bo vse, tako kot je prav. Ne glede na to, da mi je to, predstavljajo uporabo tolerance do zadnjih hlapov, ampak če sem že toliko investirala v to v času, potrpežljivosti in denarju, bi bilo vsekakor škoda, da bi na koncu vse zafrknila le zato, ker se mi ni dalo potrpeti še kakšen mesec. Nosila sem ga več kot dve leti in priznam, da mi je bil na koncu res že odveč. Me je pa vsaj ortodont popolnoma razumel. Sicer me nobeni bomboni tam niso mogli potolažiti, ker to deluje le na otrocih, ampak vseeno sem pa vedno dobila kakšno zdravo sladkarijo, da se je vsaj malce pošalil na oje tarnanje o tem.

Na koncu sem res odštevala dneve kakor kakšen zapornik, ampak res je bilo težko. Kar naenkrat se je čas ustavil in obisk ortodont se je vsak dan zdel dlje in ne bližje. Zadnji mesec se je res nerealno vlekel. Ampak na srečo je vendarle prišel dan, ko sem končno lahko z nasmeškom na obrazu odšla na zadnji obisk. Niti najmanj me ni motil dan, da imam že vedno zobni aparat, saj sem vedela, da ga do večera ne bom več imela. Po dveh letih je bil ortodont, ki sem ga obiskala, najlepši obisk v tem času. 

Ko je ortodont na vrsti, da sname zobni aparat, je dan res lepši