Izola restavracija lahko pričara res lep zmenek

Nekaj časa nazaj se je fant odločil, da bi me rad nekako presenetil. Ker se nama je bližala obletnica in je bila ta sredi tedna, se je on odločil, da me bo presenetil za vikend. Nič mi ni želel povedati, kar je bilo seveda zelo lepo, saj sem bila na koncu zelo lepo presenečena.

Izola restavracija lahko pričara res lep zmenek

Zelo lepo me je presenetil s tem, da me je peljal v eno izmed Izola restavraciji. Dobro ve da je meni Izola res najlepši kraj na Obali in da res zelo rada grem tja. Izola restavracija mi je tako res lepo polepšala večer, saj je tam rezerviral mizo, kjer sva preživela celoten večer. Zvečer mi je lepo povedal, da naj se lepo oblečem, saj me bo nekam peljal. Seveda sem se oblekla v oblačila, ki so njemu bila takrat najlepša in se tudi malce naličila. Ko sva se odpravila na avtocesto sem vedela, da bova šla nekam daleč. Seveda sem se tukaj motila, saj sva šla le v sosednji kraj. To je bila seveda Izola in presenetil me je s tem, da me je peljal na večerjo. Izola restavracija je bila definitivno zadnja stvar, ki sem jo pričakovala od njega, a hkrati sem bila zelo vesela, saj sem bila tudi že malce lačna. Cel dan nisva jedla nič konkretnega, kar mi je nekako dalo vedeti, da bova verjetno zvečer jedla nekaj več. Nikoli pa ne bi pomislila, da bo me peljal ven na večerjo.

Ko sva prišla tja naju je Izola restavracija res lepo presenetila, saj so zelo lepo poskrbeli za naju. Lepo so nama postregli vino in pa seveda predjed. Medtem sva imela čas za razmislek o glavni jedi in pa seveda o sladici. Na koncu sva se res zelo dobro najedla in imela sva zelo lep razgled na morje. Videla sva tudi sončni zahod, kar je pa bilo najlepše od vsega. Zvečer so se lepo odpravila domov in šla spat. To je bil ena izmed najlepših presenečenj do sedaj. Res me je presenetilo, saj še nikoli ni naredil takšnega presenečenja, da bi me kam peljal. Zato presenečenje sem mu definitivno zelo hvaležno.